Köszöntő

Tisztelt egyetemi Munkatársaim! 

 

Eredményes pályázati eljárást követően a 63/2020. (VIII.11.) ME határozat alapján kaptam kézhez a Nyíregyházi Egyetem - 2020. augusztus 1. napjától 2023. május 14. napjáig szóló - kancellári feladatainak ellátásáról rendelkező megbízásomat.  

Több évtizede dolgozom az intézményben, az intézményért. Az Igazgatási és Humánpolitikai Központ vezetőjeként, valamint korábban a főtitkári munkakörömből adódóan az egyetem valamennyi oktatóját, munkatársát ismerem, a legtöbb kollégát személyesen. Nyugodtan mondhatom, hogy szívügyem az intézmény és az Önök, a mi jövőbeni sorsunk.  

Pályázatomban vállaltam és a jövőben azon fogok dolgozni, hogy a Nyíregyházi Egyetem jövője hosszú és kiszámítható legyen, munkámmal támogatni kívánom az akadémiai vezetést, törekszem arra, hogy közösen úgy alakítsuk az intézmény életét, olyan szervezeti változásokat hajtsunk végre, melyek megerősíthetik a Nyíregyházi Egyetem regionális szerepét és minden elhivatott munkavállaló megtalálhatja benne a helyét, kihívásait, céljait.  

A jelenlegi intézményi struktúra, az akadémiai munkát támogató szervezetek is megújításra, optimalizálásra szorulnak. Több olyan lépést tervezünk, melyek által hatékonyabbá válhat a működés és erősíteni tudjuk az intézmény gazdálkodását, segítve ezzel az oktató, kutató munkát. 

A változtatásokat a rektori vezetéssel, illetve a Szenátussal egyeztetve készítjük elő, melyről tájékoztatni fogjuk az egyetem polgárait.  

Mindenki türelmét kérem, hiszen megnövekedett teendőim miatt nem fogok mindenkihez eljutni, de törekszem a kommunikáció erősítésére, hiszek az oda-vissza csatolt információáramlás hatékonyságában. 

Bízom benne, hogy a fenti céljaimat az intézmény és Önök érdekeit szem előtt tartva elérhetem, ezért minden munkavállalóval hatékony együttműködésre törekszem. Kérem, segítsék munkámat, kérem támogatásukat az intézmény előtt álló célok megvalósításához. 

 

Nyíregyháza, 2020. szeptember 10. 

 

Üdvözlettel és köszönettel: 

 

Halkóné dr. Rudolf Éva
kancellár